JEZIČNI PRIRUČNIK S IZGOVOROM – NJEMAČKI

Na osnovi našeg poznatog Praktičnog priručnika s izgovorom, koji već više od 40 godina olakšava komunikaciju na stranim jezicima, priredili smo ovaj novi, u potpunosti obnovljeni i prošireni Jezični priručnik s izgovorom – u novom formatu, novog sadržaja, na 128 stranica!
 
EuroFutura Jezični priručnik sadrži sve što Vam je potrebno za snalaženje na njemačkom jeziku: na putovanju i odmoru, u turizmu i gastronomiji, kod liječnika, u društvu, u poslovnim situacijama, pri traženju stana itd. U priručnik su uvrštene mnoge korisne riječi i izrazi vezani uz današnju tehnologiju (internet, mobilna telefonija), kao i čitav niz servisnih informacija koje  Vam mogu biti potrebne na putovanju (važni brojevi telefona, adrese, informacije u slučaju nužde itd.)

Precizna i lako razumljiva transkripcija izgovora njemačkih riječi i izraza olakšat će Vam sporazumijevanje u svim situacijama, a posve novo, pregledno oblikovanje teksta uvelike će Vam pojednostaviti korištenje priručnika.

Uvjerite se i sami: naš novi Jezični priručnik odličan je spoj suvremenog sadržaja, modernog dizajna i dugogodišnjeg iskustva – a više od 40 godina prisutnosti na tržištu jedinstvena su garancija kvalitete!

Format: 10,5 x 18 cm
meki uvez
plastificirano
128 stranica

Cijena 49,90 Kn + poštarina
 

supported by